logo
   
 

A Bermuda RockbanD története

 
 

A Bermuda RockbanD története még az ősidőkre – de legalábbis: 1991-re – nyúlik vissza, amikor négy fiatalember megalapította a bandát. Hardrockot játszottak, és sokfelé megfordultak vele, általában sikerrel. Az élet azonban közbeszólt: egy társukat tragikus módon elvesztették – így hosszú időre szögre kerültek a hangszerek…

Ám tizennégy évvel később, 2008-ban újból ellenállhatatlan vágyat éreztek a zenélésre. Több tagcserét követően 2011-re alakult ki az a csapat és az a repertoár, amely azóta folyamatosan hódítja meg a nagyérdemű közönség szívét és fülét!

Továbbra is saját számokat – természetesen magyarul, bár külföldi kiruccanásokon egy-egy számot olykor angolul is – játszva sorra bukkantak fel a hazai és a környező országok kedvenc zúzóhelyein. Játszottak Lord Bishop és Tim Ripper Owens előtt, az Akelával, Zeffer Andrásékkal, Kalapács Józsival, turnéztak a Pokolgéppel. Jártak Erdélyben turnézni és a Felvidéken, megfordultak a Rockmaratonon és visszatérő vendégei a BB Fesztiválnak. Saját rendezésű koncertjeiken pedig mindig van valami, amivel meglepik azokat a rajongókat, akik immár évek óta hűségesen kísérik őket mindenfelé – és persze azokat is, akik most ismerkednek a Bermuda RockbanD zenéjével és tagjaival, azaz:

   • Tanás Róbert "Bobby" - ének

   • Bagó Dániel "Bagesz" - gitár, vokál

   • Kiss Tibor - gitár, vokál

   • Molnár KristOFF - gitár, vokál

   • Metzler Gutti - basszusgitár

   • Tóth János "Kiscsuvesz" - dob

        
 


AWStat statisztika